Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

21 Premis Ràdio Associació

Els 21 Premis Ràdio Associació presentats per Jordi Basté, han comptat a causa de la pandèmia amb la participació virtual de Carles Francino, Gemma Nierga, Josep Cuní, Andreu Buenafuente, Carles Cuní, Antoni Bassas, Quim Monzó, Mikimoto i Toni Soler.


21 Premis Radio Associació

En 21 anys de convocatòries, la participació i la qualitat de les propostes han anat augmentant. L'esdeveniment es va celebrar a l'Auditori Onze, on MD s'ha encarregat de la realització amb càmeres en directe, amb retransmissió a Streaming, i els continguts s'han pogut visualitzar mitjançant projecció Epson Làser 8000 lúmens, dissenyats per oferir una qualitat d'imatge excepcional. auditoris i sales de juntes.

“Projectors dissenyats per oferir una qualitat excepcional en auditoris"

Per gestionar els múltiples continguts del directe, s'ha utilitzat el Sistema Barco E2. Amb més de 30 anys al sector, MD Serveis Audiovisuals ofereix el lloguer d'equips audiovisuals per a esdeveniments culturals.
Contacta'ns per a més informació!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Siri copresenta i interactua amb els ponents de la trobada HR Pulse de Schneider Electric...
  • MD crea un espectacular holograma en el centenari del naixement de la actriu Ava Gardner...
  • Una impresionant pantalla de 14 metres, amb doble projecció de 14 lúmens solapades amb Edge Blending mitjançant la E2, ha presidit “La Nit Solidària”.