Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

M Schools Student Awards 2021

M Schools Student Awards és un concurs que reconeix la tasca duta a terme per alumnes i docents durant el curs escolar dins el programa M Schools i les seves diferents iniciatives.


8ª Edició M Schools

Enguany, la 8a edició dels M Schools Student Awards s'ha realitzat en un plató professional, on la presentadora anava connectant amb les diferents seus i ponents, que apareixien dins una pantalla de LED de 3'5m X 2m. L'esdeveniment s'ha pogut seguir per streaming, que estava integrat dins d'un espai de la fira virtual.

“Streaming des de plató integrat en una fira virtual"

Treballar en plató en aquests tipus d'esdeveniments, permet utilitzar diferents escenografies audiovisuals, així com ciclorames, chromas, etcètera.
Els participants podien presentar-se a concurs en les següents modalitats: App Education, Mobile History Map i Scratch Challenge.

MD Serveis Audiovisuals ofrereix el lloguer d'audiovisuals per realitzar un esdeveniment online amb la máxima profesionalitat i fiabilitat. Contacta'ns per a més informació!

Agencia: B2 Botey Produccions de Disseny 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats