Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Nintendo al Saló Manga

El Saló del Manga a Barcelona ha batut rècord d'assistència en la 28a edició, que ha acollit més de 163.000 visitants. Un dels grans expositors ha estat la multinacional Nintendo Company Ltd. Un gran estand on els jugadors han posat a prova les seves habilitats amb els equips audiovisuals de MD. 

#NINTENDOENELMANGA

Els fans del manga, anime i videojocs, han trobat a l'estand una infinitat de sorpreses, activitats i tornejos. Les competicions podien seguir-se a una pantalla Led, en temps real, i amb la gestió de continguts en directe. D'aquesta manera l'espectador fins i tot podia conèixer quin jugador estava a primera, segona, tercera i quarta posició. Un desafiament logístic, amb programaris multipantalla, component i gestionant tots els elements multimèdia del torneig en directe, perfectament sincronitzats i en alta resolució. 

“elements multimèdia perfectament sincronitzats i en alta resolució” 

MD Servicios Audiovisuals disposa de lloguer de tot l'equipament audiovisual necessari per realitzar qualsevol tipus de torneig o campionat de Gamers.

Disposem de grans pantalles de LED amb múltiples formats, dissenys i mides per a grans audiències. Disposem de projectors làser, amb alta intensitat de luminància, i lloguem i instal·lem so professional i il·luminació per a grans xous.

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Esdeveniment multiescenari amb audiovisuals perfectament sincronitzat... 
  • MD crea un espectacular holograma en el centenari del naixement de la actriu Ava Gardner...
  • MD dissenya una pantalla LED per evocar tecnologia al tercer Sports Technology Symposium organitzat pel F.C.B. Innovation Hub...