Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Aconsegueix la màxima definició amb Edge Blending

23-05-2019

Per a poder realitzar pantalles de gran format amb la màxima qualitat, utilitzem múltiples projectors per realitzar una única imatge. La tecnologia actual permet calibrar per superposar aquestes projeccions mitjançant un degradat imperceptible. 
Aquesta solució l'anomenem Edge Blending. Sense aquesta solapació incrementaríem qualitat, però veuríem la unió dels dos projectors de forma abrupta, causant a l'audiència una visualització desagradable.Utilitzant múltiples projectors aconseguim una imatge molt més lluminosa i d'alta definició. El nostre sistema de gestió de pantalles E2, disposa d'entrades i sortides 4K, capes i Pips per aconseguir un gran impacte visual, ideal per a convencions, presentacions de producte i congressos.
MD Serveis Audiovisuals disposa de diferents sistemes de control per a la gestió de pantalles de gran format.Fes clic aquí si vols accedir al projecte #AECCTEAM amb Edge Blending.

MD Servicios Audiovisuals t'ofereix solucions realment versàtils per al control absolut dels espectacles amb només un sistema. Podem compondre i gestionar tots els elements multimèdia de la nostra presentació: vídeo, imatges fixes, animacions, gràfics, imatges en directe o so, de manera que puguin ser reproduïts a diverses pantalles, perfectament sincronitzats i en alta resolució.
No dubtis a contactar-nos!

 

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter