Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Microfonant Robots

10-12-2018

Fa anys que imaginàvem el dia en el qual col·locaríem un micròfon a un robot. Semblava un moment llunyà i ara començarà a ser habitual.Estar tot sol darrere del teló amb un robot és una sensació estranya. És una barreja entre tendresa i por. Por per si de sobte cobra vida, Al col·locar un micròfon a un robot, sembla hagis de demanar-li permís i extremar les cures no sigui que s'enfadi. Segurament hem vist massa pel·lícules!

La nit de l'empresari CECOT 2018 en el Teatre Nacional de Catalunya va tindre una gran afluència de persones del món empresarial. Els premis Cecot al progrés empresarial s'han atorgat amb el lema "Smart Society", transformació digital i apoderament social. MD Serveis Audiovisuals s'ha encarregat de la gran retro projecció, així com la realització en directe de càmeres, gestió de pantalla i continguts.MD Serveis Audiovisuals disposa d'equips de so de lloguer, de les principals marques i d'última generació. El nostre estoc variat permet sonoritzar múltiples esdeveniments amb la garantia d'oferir una nitidesa de so total, i fins i tot microfonar robots.
No dubtis a contactar-nos!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter