Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

So NEXO P10 i L15 en lloguer

27-09-2022

Com a empresa de lloguer d'equips de so a Barcelona, ​​MD Serveis Audiovisuals amplia el seu estoc amb els nous i potents Nexo P10 i L15. 

La sèrie P+ estableix un nou referent de rendiment per als altaveus de font puntual compactes, a més de nous nivells de versatilitat, gràcies a un enginyós sistema de variació de patrons de cobertura d'alta freqüència. Combinant a la perfecció un aspecte esvelt i atractiu amb un rendiment sorprenent, el model P10 utilitza controladors d'alta/baixa freqüència personalitzats en configuració coaxial per proporcionar una alineació de fase perfecta, una claredat excepcional i una resposta suau a tot el rang de freqüències.

La sèrie P+ està formada per altaveus multifuncionals i molt versàtils, capaços d'aportar ingenioses innovacions tècniques a una àmplia varietat d'aplicacions de reforç del so de curt abast. Les seves característiques de dispersió es poden modificar en segons afegint botzines magnètiques. D'aquesta manera, és possible optimitzar els altaveus per a moltes aplicacions. Esvelts, compactes i disponibles en versions 'Touring', 'Installation' i TIS, els sistemes fan servir controladors de neodimi de baixa freqüència de 8, 10, 12 i 15 polzades, respectivament, i un controlador d'alta freqüència en configuració coaxial. Les caixes L15 i L18 constitueixen l'acompanyament perfecte per als subgreus en aplicacions volades o muntades sobre pal, i per al seu ús com a altaveu per a percussionista o monitor per a DJ.Amb preajustaments exclusius per als altaveus de la sèrie P+ en totes les configuracions de botzina/perfil, el controlador NXAMP4X2MK2 de NEXO combina processament avançat de senyals amb quatre moderns amplificadors de classe D per crear una solució flexible i lleugera d'alimentació i control.  

NEXO P10 en la Festa de les Tecnologies (Terminal D, Port Barcelona):CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS 

Carcassa curvilínia compacta i de baix perfil 

Controlador de neodimi de baixa freqüència de 10” i controlador d'alta freqüència de diafragma de 1,7” en configuració coaxial 

Directivitat d'alta freqüència variable 

136 dB de pressió sonora màxima 

Inserits roscats a la part posterior ia banda i banda per a la fixació d'accessoris de muntatge 

Adaptador de suport a banda i banda 

4 connectors NL4 de 4 pols; 2 a la part posterior i 1 a cada costat   

 

ESPECIFICACIONS 

Amb processament NEXO 

Resposta de freqüència (+6 dB) - (63 Hz a 20 kHz) 

Sensibilitat (1W / 1m) -  (107 dB SPL Nominal) 

Nivell màxim de pressió sonora (1 m) – (136 dB màxim) 

Tensió de funcionament – ​​(50 Vrms (150 V màxim)) 

Dispersió d'alta freqüència (segons la botzina) – (100° x 100° (predeterminat) - 110° x 60° (amb botzina opcional de 110° x 60°)) 

Freqüència d'encreuament – ​​(63 Hz, 85 Hz, 120 Hz) 

Impedància nominal – (8Ω) 

Amplificació recomanada – (550-870 Watts / 8 Ω)  

 

MD Serveis Audiovisuals complementa la seva gamma de lloguer de so a Barcelona i Madrid, oferint als seus clients un so nítid i potent tant per a veu com música i concerts en directe.

Contacta'ns per a més informació!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter