Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Epson 15K Imatges amb precisió Láser

23-01-2020
Gràcies a un excepcional rendiment de WUXGA de 15.000 lúmens, als colors vius i brillants, el projector Láser és ideal per a auditoris i sales de mida gran. Donat que la seva instal·lació s'adapta a qualsevol situació i no requereix un manteniment elevat, aquest projector millora amb tecnologia 4K constituint una solució perfecta per als espais que exerceix una resistència i una resistència superior dins de la nostra àmplia gamma de lloguer de projectors i pantalles.
Per a una experiència de visualització d'un nivell superior, el projector compta amb una millora de 4K que confereix una nitidesa i una claredat excepcional a les imatges, i garanteix que el text de les presentacions és llegeixi a la perfecció.
Gràcies a una nova gamma de lents motoritzades, que inclouen opcionalment llistes de distància ultracurta (UST per la seva versió en anglès), el projector és beneficiari d'una flexibilitat autèntica d'instal·lació de 360 ​​°, que permet la seva col·locació gairebé en qualsevol lloc sense que es perdi brillantor ni es distorsioni la imatge.

Això ens permet ser una de les millors empreses de lloguer de projectors per a esdeveniments a Barcelona.- Tecnologia de font de llum més láser: Brillo i colors excepcionals, i una vegada instal·lada, no tindràs que preocupar-te de res més.
- Imatges en alta definició (HD) amb tecnologia de millora 4K: nitidesa excepcional, claredat i detalls per aconseguir imatges clares i text llegible
- Nou software versàtil configuració de diversos projectors i utilitza tècniques de projecció avançada
- Instal·lació flexible a 360 °: flexibilitat total sense distorsió ni pèrdua de lluminositat.

Tornar