Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Epson 15K Imatges amb precisió Láser

23-01-2020
Gràcies a l'excepcional rendiment de WUXGA de 15.000 lúmens, als colors vius i brillants, el projector làser és ideal per a auditoris i sales de grans dimensions. Atès que la seva instal·lació s'adapta a qualsevol situació i no requereix un manteniment alt, aquest projector millorat amb tecnologia 4K constitueix una solució perfecta per als espais que exigeixin un rendiment i una resistència superiors dins la nostra àmplia gamma de lloguer de projector i pantalles.
Per a una experiència de visualització d'un nivell superior, el projector compta amb millora de 4K que confereix una nitidesa i una claredat excepcionals a les imatges, i garanteix que el text de les presentacions es llegeixi a la perfecció.
Gràcies a una nova gamma de lents motoritzades, que inclouen opcionalment lents de distància ultracurta (UST per les sigles en anglès), el projector es beneficia d'una autèntica flexibilitat d'instal·lació de 360 ​​°, el que permet la seva col·locació gairebé en qualsevol lloc sense que es perdi brillantor ni es distorsioni la imatge, i s'obtingui el màxim potencial creatiu en diferents llocs de presentació. En oferir una instal·lació de 360 ​​graus és increïblement flexible i es pot projectar en qualsevol direcció, utilitzar diverses funcions d'ajust per crear imatges perfectes i pràcticament en qualsevol superfície.
Això ens permet ser una de les millors empreses de lloguer de projector per a esdeveniments a Barcelona.

- Tecnologia de font de llum làser: Brillantor i colors excepcionals, i un cop instal·lat, no hauràs de preocupar-te de res més.
- Imatges en alta definició (HD) amb tecnologia de millora 4K: Nitidesa excepcional, claredat i detall per aconseguir imatges clares i text llegible
- Nou programari versàtil: Configura diversos projectors i utilitza tècniques de projecció avançada
- Instal·lació flexible 360 ​​°: Flexibilitat total sense distorsió ni pèrdua de lluminositat
Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter