Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Epson 15K Imatges amb precisió Láser

23-01-2020

Els projectors han fet un gran salt qualitatiu en els darrers anys gràcies a la constant innovació. El sector audiovisual ha estat un gran beneficiat gràcies a la tecnologia làser, repercutint en la qualitat dels esdeveniments. 

Què és un projector làser?
Els projectors utilitzen llums per emetre la llum. La tecnologia actual utilitza una font de llum làser en lloc de la clàssica llum tradicional. Avui, gràcies a la tecnologia làser, els projectors ofereixen una altíssima qualitat d'imatge i més eficiència. 
 Dins la nostra àmplia gamma de lloguer de projector i pantalla, disposem dels nous projectors Epson Làser 15K, que gràcies a l'excepcional rendiment de WUXGA de 15.000 lúmens, i els seus colors vius i brillants, el converteixen en el projector ideal per a auditoris i sales de grans dimensions. Aquest projector millorat amb tecnologia 4K constitueix una solució perfecta per als espais que exigeixin un rendiment i una resistència superiors, sense requerir-ne un manteniment alt. Per a una experiència de visualització d'un nivell superior, el projector compta amb una millora de 4K que confereix una nitidesa i una claredat excepcionals a les imatges, i garanteix que el text de les presentacions es llegeixi a la perfecció. Gràcies a una nova gamma de lents motoritzades, que inclouen opcionalment lents de distància ultracurta (UST per les sigles en anglès), el projector es beneficia d'una autèntica flexibilitat d'instal·lació de 360°, cosa que permet la seva col·locació gairebé a qualsevol lloc sense que es perdi brillantor ni es distorsioni la imatge, i s'obtingui el màxim potencial creatiu a diferents llocs de presentació. En oferir una instal·lació de 360 ​​graus és increïblement flexible i es pot projectar en qualsevol adreça, utilitzar diverses funcions d'ajust per crear imatges perfectes i pràcticament a qualsevol superfície.

Això ens permet ser una de les millors empreses de lloguer de projector per a esdeveniments a Barcelona. 

MD Serveis Audiovisuals ofereix una àmplia gamma de projectors i pantalles de lloguer, amb diferents resolucions i funcions intel·ligents per a tot tipus de formats, escenografia, Mapping, Edge Blending...
No dubtis a contactar-nos!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter