Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Escenografia Audiovisual

02-11-2022

S'anomena escenografia tant l'art, la tècnica de disseny i la decoració d'espais escènics, com el conjunt resultant d'elements visuals que constitueixen de forma realista, ideal o simbòlica el lloc on es desenvolupa una acció i que conformen una producció. MD Servicios Audiovisuals ha instal·lat els seus equips tant a teatre, com a cinema, televisió, esdeveniments, exposicions, etcètera. Gràcies a l'increment de plataformes per veure sèries en línia, s'ha incrementat la demanda d'audiovisuals com a recurs escènic. És el cas de "El Inocente", sèrie creada per Oriol Paulo per a Netflix. 

Les dues fotografies següents mostren el muntatge d'una pantalla LED de 2,6 píxel pitch a càrrec de MD Servicios Audiovisuals, que ubiquem sobre el terra mitjançant suport Truss. En aquesta s'emetien continguts de plànols cartogràfics de ciutat, empremtes dactilars o fotografies de sospitosos, que recreaven una escenografia tipus comissaria de policia. Un complement audiovisual ideal per a tal propòsit, i amb la capacitat de ser alterat mitjançant un sol clic.   
MD també va instal·lar un videowall de 3 X 3, també amb suport de terra. El resultat es pot apreciar en les dues fotografies següents, durant el muntatge i el posterior resultat a la sèrie.   
L'escenografia audiovisual és una fórmula que permet crear tota mena de decorats utilitzant equips audiovisuals. Amb creativitat es poden crear propostes escèniques interessants, amb la capacitat de ser alterades mitjançant els seus continguts, aportant dinamisme i una alta qualitat visual.MD Serveis Audiovisuals ofereix una gran varietat de pantalles LED de lloguer per a interiors i exteriors. Destaquen per la seva qualitat d’imatge, alta lluminositat i resolució, així com els grans avantatges i beneficis que ofereixen la seva tecnologia LED.
Contacta per a más informació!
Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter