Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Instal·lació Mapping Mobile Word Congress | Miguel Diaz

MD Serveis Audiovisuals ha instal·lat un Mapping per donar el tret de sortida al Mobile World Congress 2022. L'esdeveniment ha tingut lloc a La Capella, un edifici catalogat com a monument històric artístic d'interès nacional. El resultat ha estat una espectacular fusió d'art i tecnologia amb una projecció de 280º, amb múltiples projectors de 8K i 15K, operats amb sistema Watchout.

Mapping Mobile World Congress #mLunch22

El mapping per a esdeveniments crea una experiència emocionant als assistents, i mitjançant el mapeig, són moltes les superfícies on és possible projectar.

“Espectacular projecció de 280º, amb múltiples projectors de 8K i 15K"


Un projecte d'aquesta envergadura ha de tenir unes mesures i resolucions específiques, per això durant la preproducció, MD ha estat col·laborant amb el vídeo artista Vince Fraser, guardonat il·lustrador/dissenyador amb seu a Londres que ha treballat per a diversos clients, inclosos els ordinadors Toyota, Coca-cola i Dell.
MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer de tot l'equipament audiovisual necessari per realitzar qualsevol presentació de producte o inauguració i ofereix el lloguer de projectors per esdeveniments.
Contacta'ns per a més informació!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats