Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

SPORTS TECHNOLOGY SYMPOSIUM 2018

El Barça Innovation Hub ha impulsat amb gran èxit, la quarta edició del Sports Technology Symposium ha estat un nou èxit de convocatòria, amb més de 800 inscrits, i es consolida com el congrés de tecnologia esportiva més important de l'àmbit europeu. Sessions que han comptat amb ponents de Youtube, 49ers, Fifa, Miami Heat, Konami, Barça, F1, Sacramento Kings, OMT, Bayer Munich etc.
Els continguts es podíen seguir en 2 grans pantalles LED 9m X 2m + 4,5m X 2,5m, amb el suport de projeccions láser en 2 Pantalles 340X190 mm.
Fes click aquí si vols accedir a la Nova Pantalla LED 2,6mm


MD Serveis Audiovisuals:
2 pantallas LED 9m X 2m + 4,5m X 2,5m

2 Pantalles 340X190 mm
2 Projectors Láser Epson 8000 Lúmens 4K
Sistema Barco E2
Microfonia sense fils Senheiser
Creació Continguts
Streaming

Lloc: Auditori 1899 FCB


Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Casa Tarradellas ha creat per al saló Alimentaria 2018, un espai Food Emotion (emoció alimentaria).
  • Danone (productes làctics frescos, aigües, nutrició infantil i nutrició mèdica) va celebrar un gran esdeveniment en el Born CCM.
  • Els Premis Ràdio Associació, creats en l'any 2000 amb voluntat de continuïtat per la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, tenen la intenció de distingir i premiar als professionals de la ràdio en català