Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Schneider European HR Pulse

Schneider Electric és una companyia europea d'equips elèctrics que opera en l'àmbit mundial. La trobada HR Pulse es va celebrar en l'hotel Dolce de Sitges. El Sitges del segle XXI es basa en la creativitat, el talent i la innovació, però sense perdre mai les seves arrels. En aquest entorn únic i per aquesta convenció Digital, vàrem crear un co presentador anomenat Schniri (clar aclucada d'ull a la intel·ligència artificial), que interactuava al costat de ponents i aportava un toc d'humor. Tres dies de networking amb ponències d'alt nivell i assistentes de tota Europa.

MD Serveis Audiovisuals:
2 Pantalles LED (Unilumin 2,8 mm) 4X2,50 m
Realització multi cámera
Sistema Barco E2
Sistema so Nexo
Microfonia sense fils Senheiser
Creació Continguts
Il·luminació
sala i decorativa

Lloc: Hotel Dolce Sitges

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • MD Serveis Audiovisuals ha sonoritzat una sessió molt especial del grup Estopa interpretant els temes del seu darrer disc Fuego, que ret homenatge a 20 anys de la seva carrera...

  • Danone (productes làctics frescos, aigües, nutrició infantil i nutrició mèdica) va celebrar un gran esdeveniment en el Born CCM.
  • L'icònic edifici de Gaudí, Patrimoni de la Humanitat, obre les portes a un únivers màgic amb la nostra pantalla LED per exteriors. El visitant gaudeix a l'aire lliure d'actuacions musicals al terrat de la Casa Batlló, sota el cel de Barcelona a les Nits Màgiques 2019.