Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Schneider European HR Pulse

Schneider Electric és una companyia europea d'equips elèctrics que opera en l'àmbit mundial. La trobada HR Pulse es va celebrar en l'hotel Dolce de Sitges. El Sitges del segle XXI es basa en la creativitat, el talent i la innovació, però sense perdre mai les seves arrels. 

Schneider European HR Pulse

En aquest entorn únic i per a aquesta convenció Digital, busquem una forma divertida de presentació i ens inspirem en Siri, una intel·ligència artificial amb funcions d'assistent personal. Creem un copresentador anomenat Schniri, que interactuava junt a ponents i aportava un toc d'humor. Tres dies de networking amb ponències d'alt nivell i assistents de tota Europa. 

“Esdeveniment presentat per Siri interactuant amb els ponents"

MD Serveis Audiovisuals a més de crear els continguts de Schirni, també s'ha instal·lat 2 pantalla LED de 4X2,5, realització multi càmera, sistema de barra E2 per a gestió de continguts, so Nexo i la il·luminació de la sala.
MD Serveis Audiovisuals ha treballat per a les principals companyies, empreses i grans corporacions, oferint assessorament en el lloguer i la instal·lació d'audiovisuals.
Contacta'ns per a més informació!

Fes click aquí si saber més sobre Siri presentant esdeveniments

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats