Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Open Arms . Laura Andrés

S'ha fet el concert solidari de la pianista i compositora Laura Andrés, en benefici d'Open Arms. Aquesta artista ha treballat amb grans companyies de teatre com La Cubana i Dagoll Dagom, o amb artistes de la talla de Shakira. 

Open Arms - Laura Andrés

Tant Oscar Camps (director d'Open Arms), Laura Andrés (pianista i compositora), Carles Gilibets (director del festival Petit Paradís), i David Lago (productor de MD Serveis Audiovisuals), van acordar il·luminar l'Open Arms de color vermell, per ser reflexiu, per evocar emocions, per tal que el públic prengués consciència de la magnitud de la crisi humanitària que hi ha a la mediterrània. 

“il·luminar el vaixell d'Open Arms per ser reflexiu” 

La música, la solidaritat, l'empatia i la humanitat, van omplir el #OpenArmsUno. A més de la il·luminació, MD també ha cedit tot el material de so Nexo per al concert.
MD Servicios Audiovisuals disposa de lloguer d'un ampli estoc audiovisual per a concerts i festivals, per satisfer les necessitats en macro esdeveniments i formats més íntims.

Contacta'ns per a més informació!   

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats