Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Pantalla LED Expositiva

21-09-2022

Moltes són les ocasions on el client necessita exposar el producte combinat amb un entorn audiovisual. MD Serveis Audiovisuals presenta la Pantalla LED Expositiva, on el client disposa d'un “aparador” ubicat dins la pantalla LED. Aquest espai és modular, amb capacitat de fer diversos formats i dissenys. Una eina ideal per customitzar qualsevol esdeveniment i crear l'autèntic efecte Woow. 

 


Bàsicament es tracta d'un espai al centre de la pantalla LED, amb laterals i sostre negre, creant un calaix per a exposició. El terra és de metacrilat blanc, sobresortint de la pantalla per crear un major impacte. Tant el terra, com el sostre i les parets, són customitzables en material, dissenys i colors. Això permet corporativitzar amb una estètica d'acord amb la marca que exposa. La mida es pot modificar en funció del producte a exposar. Imagina des d'un maniquí de roba amb un aparador rectangular a manera vertical, fins a poder exposar un arbre, una bicicleta, o una infinitat de productes i mides. 


La part del darrere “fons” de l'espai expositiu és negre i també customitzable. Oferim l'opció de projectar mitjançant tela de retroprojecció, amb reproducció simultània a la pantalla LED, per crear un efecte encara més gran. Un fons en moviment d'acord amb l'estètica global genera un gran impacte visual. Les opcions són infinites, i la ubicació també, des de fires, a congressos, esdeveniments Pop Up, presentacions de producte, etcètera.MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer de tot l'equipament audiovisual necessari per realitzar qualsevol presentació de producte o inauguració i ofereix el lloguer de pantalles LED per esdeveniments.
Contacta'ns per a més informació!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter