Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Tot el que cal saber sobre el lloguer de pantalla LED per a esdeveniments

20-05-2020

Si t’estàs plantejant de llogar una pantalla LED per a un esdeveniment, això és tot el que necessitas saber:

Disseny

La seva versatilitat gràcies a la seva composició mitjançant mòduls, permet la formació de diversos múltiples dissenys en infinitat d'aplicacions. Això es tradueix en idees innovadores aplicables tecnològicament. Ja no és suficient amb googlejar i trobar una empresa que ofereix el servei de lloguer de pantalles LED. La tendència actual és trobar empreses especialistes a desenvolupar tecnològicament els teus conceptes i idees per a la seva aplicació en tota mena d’esdeveniments.MD també ofereix el lloguer de pantalla corba LED. Gràcies a la seva flexibilitat, permet realitzar grans dissenys de pantalla CORBA (CÓNCAVA i CONVEXA) ± 15º. Demana l'assessorament i dissenya sense límits perquè el teu esdeveniment sigui recordat.


Interior / exterior

Si el vostre esdeveniment és a l’exterior o a l’interior, condicionarà el tipus de pantalla que has de llogar. Les pantalles LED d’exterior es caracteritzen per tenir un major brillo per a l’ús a l’exterior. Una pantalla LED d’interior, difícilment resultarà satisfactòria en l’ús a l’aire lliure.
Hi ha pantalles que es poden utilitzar en ambdós ambients gràcies a la revolucionària tecnològica DDC que permet l’ús doble a l’interior / exterior amb mode diürn i mode nocturn.
A més, les pantalles exteriors estan preparades per suportar les condicions meteorològiques adverses. Són pantalles testades sota les condicions climàtiques més extremes i suporten l’impacte de la pols i l’aigua.  

Pixel Pitch

En llogar una pantalla LED s´ha de saber que és el Pixel Pitch. Has de tenir en compte que la seva elecció influeix en la resolució i la qualitat de la imatge. El terme Pixel Pitch fa referència a la distància que hi ha entre leds. Per exemple, una pantalla de 4,8 o 2,6 es tradueix en 4,8 mil·límetres entre píxels o 2,6 mil·límetres entre píxels. Condiciona la seva elecció la distància de visualització per aconseguir un òptim visionat. Si el píxel pitch es menor, més gran serà la concentració de leds i major la resolució. Si la distància de visualització és major, la distància entre píxels pot augmentar per ser menys perceptible.


Aplicacions
El seu disseny minimalista i reduït és compatible amb la robustes necessària per al sector de serveis i lloguer, a causa de la seva fabricació amb alumini extruït ultra prim i ultralleuger, que facilitarà un muntatge ràpid i eficaç tant amb suport de terra com volat. Això permet oferir el lloguer de pantalles LED per a escenografia, estands, feries, festes, espais singulars, convencions, etcètera. Les aplicacions són infinites en diferents formes i mides, arribant a oferir el lloguer de pantalles LED gegants. S’utilitza molt en grans esdeveniments, desfiles de models, inauguracions, concerts, DJ's, còctels, esdeveniments esportius, presentacions de productes etcètera.  A més de les pantalles LED de lloguer a Barcelona i Madrid, MD ofereix assessorament i producció tècnica. Som especialistes a desenvolupar tecnològicament els vostres conceptes i idees per a la seva aplicació en tota mena d’esdeveniments.    

MD Serveis Audiovisuals ofereix una gran varietat de pantalles LED de lloguer per a interiors i exteriors. Destaquen per la seva qualitat d’imatge, alta lluminositat i resolució, així com els grans avantatges i beneficis que ofereixen la seva tecnologia LED.

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter