Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Siri presentant esdeveniments

12-09-2018

La Revolució Digital, també anomenada la Tercera Revolució Industrial, aquesta canviant la tecnologia analògica, mecànica, i electrònica, a la tecnologia digital. En aquest entorn i en una convenció Digital, busquem una forma divertida de presentació i ens vam inspirar en Siri, una intel·ligència artificial amb funcions d'assistent personal. Aquesta aplicació utilitza processament de el llenguatge natural per respondre preguntes, fer recomanacions i realitzar accions mitjançant la delegació de sol·licituds. Vam crear un copresentador anomenat Schniri, és clar gest de complicitat a la intel·ligència artificial creada per Apple i a Schnneider Electric, que interactuava al costat de ponents i aportava un toc d'humor. Aquesta, era l'encarregada de donar la benvinguda als assistents, fer-los prendre els seus seients, presentar ponents, aportar informació molt valuosa, convidar als coffe breaks etcètera.

Fes click aquí si vols accedir a l'esdeveniment Schneider European HR Pulse

A MD Serveis Audiovisuals creem els continguts i treballem conceptualment els projectes per generar emoció. Comptem amb instal·lacions pròpies i una àmplia experiència en el sector. Per a nosaltres és molt satisfactori veure com les idees i conceptes es converteixen en una animació digital entranyable, capaç d'interactuar i emocionar a l'audiència.

Contacta’ns per a més informació!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter