Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Lloguer de vídeo projectors per a mapping corporatiu i arquitectònic

14-02-2023

El vídeo mapping és la projecció d'imatges, vídeos o animacions 2D i 3D sobre superfícies reals, habitualment sobre edificis emblemàtics. Projectar imatges sobre façanes és un recurs perfecte per a celebracions de tota mena. De fet, molts ajuntaments aposten per aquest tipus de creacions, on s’aconsegueix una audiència molt àmplia, i es crea un vincle emocional amb l’edifici i el seu entorn. És un xou on es vincula art, tecnologia i societat, aconseguint una total immersió per part del públic.

El so és primordial al mapping arquitectònic, amb música i/o efectes sonors per emocionar l'audiència.

Fa anys es van començar a projectar vídeos a edificis emblemàtics, com la Casa Batlló de Barcelona. Una acció de branding on la marca de telefonia mòbil es donava a conèixer. Ja aleshores, es temia per la distracció que podia suposar per als conductors, i no era fàcil gestionar els permisos per projectar. Un altre problema eren els lúmens dels projectors de vídeo, els quals s'havien de muntar uns a sobre dels altres per crear una projecció dual, i així duplicar-ne la potència.    
Avui, l'avenç tecnològic ha estat molt gran, podent mapejar arquitectura complexa mitjançant programari específic, i els projectors han evolucionat moltíssim en qualitat i potència. El mapping arquitectònic ja es fa servir per tot el món, aportant un toc artístic, de vegades fantàstic, o fins i tot històric relatant la història del lloc, o del mateix edifici. Al 150è aniversari del campanar del barri de Gràcia, vam projectar durant diversos dies una sèrie d'animacions com un pèndol gegant, acompanyat de fotografies històriques del mateix.   Aquest 2022, MD va instal·lar un mapping per donar el tret de sortida al Mobile World Congress. L'esdeveniment va tenir lloc a la capella, un edifici catalogat com a monument històric artístic d'interès nacional. Un mapping artístic, amb projecció 280 º, amb múltiples projectors d´alta lluminositat operats amb sistema Watchout. 
MD Serveis Audiovisuals disposa d'una àmplia gamma de video projectors, amb diferents resolucions i funcions intel·ligents per a tot tipus de formats. Oferim una àmplia gamma d'òptiques que ens permeten ubicar els projectors a distàncies considerables, i tenim experiència projectant mappings a edificis històrics, ajuntaments, o fins i tot a interiors.

Oferim assessorament i producció tècnica, programari de gestió de continguts i lloguer d'equips de so per a grans audiències. 

No dubtis a contactar-nos!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter