Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

ESADE Especial Esdeveniments

19-06-2019

La revista ESADE Alumni analitza els esdeveniments, un sector en constant i gran innovació, que es reconeix definitivament de la crisi global i en el que detectem noves tendències que hi hagi inclòs i que passin a terme futures evolucions.

Extracte de frases de l'entrevista a Ferran Díaz, director de MD Serveis Audiovisuals.

"Avui un esdeveniment ha de ser una experiència. Un generador autèntic de sensacions que aporti valor tant a l'empresa com a tots els participants."


"A MD treballem conceptualment els projectes per generar emoció i encara obviament existeixenels formats clàssics, actualment es busca innovar, crear l'efecte" wooow ", fer coses diferents i sobretot viure en primera persona les sensacions."


"A pesar de l'increment lògic dels esdeveniments digitals, el futur passa per la hibridació. El gran repte que es planteja és combinar aquest entorn virtual amb els esdeveniments presencials, aconseguint un esdeveniment híbrid per combinar el món digital amb el físic. Un equilibri que inclogui les activitats presencials, per tal que els esdeveniments siguin un punt de trobada que afavoreixi la interacció i la comunicació interpersonal. "


"El repte és aconseguir que l'esdeveniment sigui una prolongació de la nostra metodologia de treball cada vegada més sostenible".

Tornar