Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

ESADE Especial Esdeveniments

20-11-2019

ESADE Alumni Magazine analitza els esdeveniments, un sector en constant auge i innovació, que es recupera definitivament de la crisi global i en el que detecten noves tendències que s'han anat imposant i donen pas a futures evolucions.
Les tendències tecnològiques són les que, des de fa uns anys, marquen el camí en el sector dels esdeveniments, donada la integració amb l'estratègia digital de les companyies d'uns esdeveniments que juguen un paper rellevant en la creació de marca i la construcció de les relacions amb els diferents públics. A això se sumen noves directrius, com la responsabilitat social corporativa, els nous formats, originals i impactants, o el wellness i el benestar com a temàtica.Extracte de frases de l'entrevista a Ferran Díaz, Director de MD Serveis Audiovisuals.

"Avui un esdeveniment ha de ser una experiència. Un autèntic generador de sensacions que aportin valor tant a l'empresa, com sobretot als participants"

"A MD treballem conceptualment els projectes per generar emoció i encara que òbviament segueixen existint els formats clàssics, actualment es busca innovar, crear l'efecte" wooow ", fer coses diferents i sobretot viure en primera persona les sensacions"

"Tot i l'increment lògic dels esdeveniments digitals, el futur passa per la hibridació. El gran repte que es planteja és combinar aquest entorn virtual amb els esdeveniments presencials, aconseguint un esdeveniment híbrid que combini el món digital amb el físic. Un equilibri que inclogui les activitats presencials, perquè els esdeveniments continuïn sent un punt de trobada que afavoreixin la interacció i comunicació interpersonal"

"El repte és aconseguir que l'esdeveniment sigui una prolongació de la nostra metodologia de treball cada vegada més sostenible"

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter