Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

EAE Alumni

Més de 850 persones van acudir a la Reunió Anual d'Alumni celebrada per EAE Business School en el Museu Marítim de Barcelona. A més de la magistral conferència de Ken Segall, exdirector de Creatiu d'Apple, els responsables d'empreses internacionals com Roche, Spotify, Booking.com o BP debatien en diferents taules rodones. Aquest acte fomenta els valors de la institució, com és el coneixement, la reflexió i el debat sobre temes d'actualitat, i la reunió amb antics alumnes de l'escola.

MD Serveis Audiovisuals:
Realització multi càmera
3 Projectors Christie14K Full HD "volats"
Sistema Barco Folsom Encore
6 monitors LED Samsung 55" Full HD "suport visual"
Sistema so K-array
Microfonia sense fils Senheiser
Sistema traducció simultànea

Lloc: Museu Marítim de Barcelona- Sala Marqués de Comillas

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • El fòrum ACCT (Advance Continence Care Together) ha combinat en escena la tecnologia LED amb projectors Làser.

    Els assistents han seguit la retransmissió en directe dels ponents mitjançant una pantalla circular situada al lateral esquerre superior de la pantalla LED.
  • Danone (productes làctics frescos, aigües, nutrició infantil i nutrició mèdica) va celebrar un gran esdeveniment en el Born CCM.
  • MD Serveis Audiovisuals ha instal·lat el conjunt d'instal·lacions immersives de gran format en l'exposició de Nalini Malani "No em sents"...