Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

EAE Alumni

Més de 850 persones van acudir a la Reunió Anual d'Alumni celebrada per EAE Business School en el Museu Marítim de Barcelona. A més de la magistral conferència de Ken Segall, exdirector de Creatiu d'Apple, els responsables d'empreses internacionals com Roche, Spotify, Booking.com o BP debatien en diferents taules rodones.

Ken Segall, ex director Creatiu de Apple

Aquest acte fomenta els valors de la institució, com és el coneixement, la reflexió i el debat sobre temes d'actualitat, i la reunió amb antics alumnes de l'escola. La singularitat del lloc requeria de multi projecció amb 3 projectors Christie de 14.000 lúmens, Sistema Vaixell Encore, i múltiples monitors LED de 55" col·locats estratègicament a manera de suport visual.

“La singularitat del lloc requeria Multi projecció i suports visuals"

L'esdeveniment va comptar amb el sistema de so K-array, amb microfonia Senheiser i sistema de traducció simultània per a diversos idiomes dels ponents.
MD Serveis Audiovisuals té una llarga experiència de lloguer d'equips audiovisuals per a celebracions i festes d'empresa. Contacta'ns per a més informació!


Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats