Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Wellspect 19

El fòrum ACCT (Advance Continence Care Together) ha combinat en escena la tecnologia LED amb projectors Làser. Els assistents han seguit la retransmissió en directe dels ponents mitjançant una pantalla circular situada al lateral esquerre superior de la pantalla LED. Mitjançant el nostre sistema de gestió de pantalles E2, la projecció Làser Epson de 15.000 lúmens circular, es combinava amb els continguts de la pantalla LED (9x3).

Fórum Advance Continence Care Together

El fòrum ACCT ha tractat temes com el maneig de les disfuncions vesicals i intestinals, les sinergies entre aquestes dues àrees i la prevenció d'infeccions urinàries. El punt de vista del pacient va ser el tema principal amb casos reals, pràctiques i experiències clíniques.

“CMS, Content Managment System per a experiencies en directe” 

MD Serveis Audiovisuals ofreix assesorament en el lloguer e instalació d'audiovisuals per a tot tipus d'esdeveniments corporatius.
Contacta'ns per a més informació!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats