Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Wellspect 19

El fòrum ACCT (Advance Continence Care Together) ha combinat en escena la tecnologia LED amb projectors Làser.

Els assistents han seguit la retransmissió en directe dels ponents mitjançant una pantalla circular situada al lateral esquerre superior de la pantalla LED. Mitjançant el nostre sistema de gestió de pantalles E2, la projecció Làser Epson de 15.000 lúmens circular, es combinava amb els continguts de la pantalla LED (9x3).
El fòrum ACCT ha tractat temes com el maneig de les disfuncions vesicals i intestinals, les sinergies entre aquestes dues àrees i la prevenció d'infeccions urinàries. El punt de vista del pacient va ser el tema principal amb casos reals, pràctiques i experiències clíniques.

MD Serveis Audiovisuals:

Pantalla LED 2,6mm (9x3)
Projector Epson Làser 15.000 lúmens
Gestor Pantalles E2
Microfonia sense fil Sennheiser
so
Realització directe (2 Cameras)

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Aquesta passada edició d'Alimentaria, Unilever ha realitzat múltiples showcookings amb càmeres robotitzades...
  • L'icònic edifici de Gaudí, Patrimoni de la Humanitat, obre les portes a un únivers màgic amb la nostra pantalla LED per exteriors. El visitant gaudeix a l'aire lliure d'actuacions musicals al terrat de la Casa Batlló, sota el cel de Barcelona a les Nits Màgiques 2019.
  • Més de 600 professionals del mon de la tecnologia, l'esport i la indústria esportiva han assistit al tercer Sports Technology Symposium organitzat pel Barça Innovation Hub...