Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Nous Televisors LED 217 cm (86'') per lloguer

14-04-2023

MD Serveis Audiovisuals adquireix nous televisors de 86” per llogar.
TV LED 217 cm (86'') LG 86UQ91006LA 4K SmartTV WebOS 22, HDR10, HLG, So Dolby Digital Plus & AC4

Smart TV fàcil, intuïtiu i amb Intel·ligència Artificial
Els televisors UHD de LG milloren lexperiència audiovisual. Colors molt més vius i un nombre més gran de detalls en 4K.

Millora l’experiència visual
El processador intel·ligent a7 Gen 5 actua sobre la imatge per millorar-la, aconseguint una precisió superior de tons i colors actuant sobre 576 àrees independents de cada fotograma. A més, identifica el moviment d'objectes per escalar i simular un so Surround de 5,1 canals.Reescala contingut a 4K
Amb els televisors UHD de LG es poden veure continguts no nadius 4K a 4K, oferint una major claredat i precisió.

Ecosistema obert i intel·ligent
Els TV UHD de LG compten amb WebOS22, més fàcil, intuïtiu i segur, que permet crear perfils per usuari i gaudir així només del contingut que es triï.

El primer SmartTV amb Intel·ligència Artificial
La compatibilitat dels TV UHD de LG amb els assistents Google Assistant, Alexa d'Amazon, Apple AirPlay i HomeKit*, entre d'altres, fa que controlar el TV i els dispositius connectats a aquest sigui fàcil i ràpid.Autèntica experiència audiovisual
Els TV UHD de LG són compatibles amb els formats HDR 10, HDR HLG, HDR HGiG i So Dolby Digital. A més, compta amb el Mode Filmmaker. HDR10 Pro. La tecnologia HDR10 Pro, pròpia de LG, ajusta automàticament la brillantor de la pantalla i intensifica el contingut HDR normal per revelar més detalls i claredat a cada imatge.

Funcions Gaming
Als TVs UHD de LG la latència és inferior a 19ms. A més, compten amb un menú exclusiu gaming perquè tinguis tots els ajustaments a l'abast de la mà. Cloud Gaming. Accediu a una gran varietat de jocs gràcies a la compatibilitat dels UHD amb Google Stadia i Geforce Now*, sense necessitat de tenir un PC o una consola, només necessiteu un comandament compatible.

MD Servicios Audiovisuals disposa d'una gran varietat de televisors LED de lloguer per a estands, fires, presentacions de producte i tot tipus d'esdeveniments. Múltiples mides i resolucions per poder oferir un producte a mida dels nostres clients. Televisors ultraprims, Full HD i tecnologia 4K, amb gran nitidesa de so i imatge i un gran angle de visió.
No dubtis a contactar-nos!

Característiques:

Smart TV fàcil, intuïtiu i amb Intel·ligència Artificial

Experiència audiovisual: compatible amb formats HDR10 Pro/HDR HLG/HDR HGiG

Processador de Gran Potència 4K a5 Gen 5: Gran precisió de tons i colors, actuant sobre 576 àrees de cada fotograma /

Direct LED. Identifica el moviment d'objectes per escalar i simular un So Surround de 5.1.2 canals")

Ecosistema obert i intel·ligent (ThinQ): Smart TV webOS22/ Compatible amb Apple Home Kit, Google, Alexa/ Controla per veu tots els teus dispositius intel·ligents compatibles.

Funcions Gaming: Cloud Gaming (Stadia & GeForce)/ Menú exclusiu Gaming /ALLM (Baixa Latència <19ms)/HGiG

Comandament Magic Remote amb Punter Sense fil

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter