Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Volkswagen-Audi Espanya

Es va celebrar en el Palau de Congressos de Catalunya, la trobada anual de treballadors de Volkswagen-Audi Espanya. Les diferents marques del grup (Audi, Volkswagen, Skoda, Volkswagen vehicles comercials) van realitzar les seves ponències utilitzant dues grans pantalles LED. Una d'elles com a element principal i una segona configurada estèticament per a evocar tecnologia i medi ambient. Un concepte inspirat en el repte digital al qual s'enfronten els vehicles del futur.

MD Serveis Audiovisuals:
Pantalla LED (Unilumin 3,9 mm) 7X3,5 m
Pantalla LED (Unilumin 3,9 mm) configurada creativament
Sistema Barco E2
Realització multi càmeres
Microfonia Senheiser

Lloc: Palau Congresos Catalunya

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Una impresionant pantalla de 14 metres, amb doble projecció de 14 lúmens solapades amb Edge Blending mitjançant la E2, ha presidit “La Nit Solidària”.

  • MD Serveis Audiovisuals ha sonoritzat una sessió molt especial del grup Estopa interpretant els temes del seu darrer disc Fuego, que ret homenatge a 20 anys de la seva carrera...

  • L'icònic edifici de Gaudí, Patrimoni de la Humanitat, obre les portes a un únivers màgic amb la nostra pantalla LED per exteriors. El visitant gaudeix a l'aire lliure d'actuacions musicals al terrat de la Casa Batlló, sota el cel de Barcelona a les Nits Màgiques 2019.