Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Allianz Sports 2022

S'ha celebrat a Barcelona la novena edició dels Allianz Sports, els Jocs Olímpics corporatius d'Allianz a nivell global. Prop de 1.500 atletes de 64 països diferents han competit en 106 disciplines en el marc de 14 esports. 

Allianz Sports 2022

L’inauguració dels jocs s'ha realitzat a les piscines de Montjuich, on les diverses actuacions es visualitzaven mitjançant realització multicàmera en una gran pantalla LED de 9 metres per 5. S'ha utilitzat steadycam, càmeres fixes, càmeres muntades sobre dolly, i fins i tot càmeres aquàtiques per a les preses de l'equip de natació sincronitzada. 

“realització multi cámara amb plànos acuàtics” 

A més, MD ha instal·lat equips audiovisuals a diferents estadis durant els tres dies que han durat les competicions dels jocs Allianz.

MD Serveis Audiovisuals té una llarga experiència en realitzacions en directe. Som especialistes tant en la realització com en l'emissió del contingut mitjançant projecció, pantalles LED, Videowall, monitors o Streaming. Els nostres racks de realització admeten múltiples càmeres a i la seva doble gravació integrada ofereix un Backup de seguretat en alta resolució. Admeten titulacions i suporten cartells/vídeos per a patrocinis o continguts de l'esdeveniment.

No dubtis a contactar-nos!

Agencia: B2 Botey Produccions de Disseny 

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats