Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

DANONE Born CCM

Danone (productes làctics frescos, aigües, nutrició infantil i nutrició mèdica) va celebrar un gran esdeveniment en el Born CCM. El Centro és un espai històric, un nucli de memòria col·lectiva i un equipament cultural del segle XXI únic en Europa. La sala Moragues situada en l'interior, és un espai polivalent de 350 m², adaptable a activitats de formats molt diversos, que combina de la manera més adequada para cada cas els elements que la configuren: graderies telescòpiques, escenari modulable, etcètera.
Un esdeveniment diàfan on els assistents van estar immersos en un acte multi pantalla concebut audiovisualment. Una experiència única en un entorn històric.
Clica aquí per accedir a Presentacions espectaculars amb sistema Watchout

MD Serveis Audiovisuals:
2 Projectors Christie14K Full HD
2 Pantalles laterals 5X250
1 pantalla "Mapping" 12X5
1 Protector Christie 20 lúmens Full HD Frontal
Sistema Barco E2
Sistema Watchout disseny pantalla
Projecció Zenital
Sistema so K-array
Microfonia sense fils Senheiser
Il·luminació escena i decorativa

Lloc: El Born CCM - Sala Moragues


Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • L'icònic edifici de Gaudí, Patrimoni de la Humanitat, obre les portes a un únivers màgic amb la nostra pantalla LED per exteriors. El visitant gaudeix a l'aire lliure d'actuacions musicals al terrat de la Casa Batlló, sota el cel de Barcelona a les Nits Màgiques 2019.
  • Casa Tarradellas ha creat per al saló Alimentaria 2018, un espai Food Emotion (emoció alimentaria).
  • Una impresionant pantalla de 14 metres, amb doble projecció de 14 lúmens solapades amb Edge Blending mitjançant la E2, ha presidit “La Nit Solidària”.