Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

DANONE Born CCM

Danone (productes làcteos frescos, aigües, nutrició infantil i nutrició mèdica) va celebrar un gran esdeveniment al Born CCM. El Centre és un espai històric, un nucli de memòria col·lectiva i un equipament cultural del segle XXI únic a Europa.


Danone - Born CCM

La sala Moragues situada a l'interior, és un espai polivalent de 350 m2, adaptable a activitats de formats molt diversos, que combina de la manera més adequada per a cada cas els elements que configuran: graderías telescópicas, escenari modulable etcètera. Un esdeveniment diàfan on els assistents s'estudien inmersos en un acte multi pantalla concebido audiovisualment des del seu inici. Un Mapping de 12X5 metres presidia l'esdeveniment, amb els continguts i idees per projectar-se en aquest format, i dues pantalles laterals de 5X2,5 metres, i una projecció zenital completada la presentació. Una experiència única en un entorn històric.


Acte multi pantalla concebut audiovisualment”"

MD Servicios Audiovisuales també va instal·lar la il·luminació tant d'escena com la decorativa, el so K-Array, la microfonia Senheiser i el sistema Watchout.
MD Serveis Audiovisuals disposa de lloguer de tot l'equipament audiovisual necessari per realitzar qualsevol presentació.
Contacta'ns per a més informació!

Fes click aquí per accedir a Presentacions espectaculars amb Sistema Watchout

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats