Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Travel Managers - MICE

16-11-2021

El Manager de viatges corporatius s'ha convertit en la clau dels esdeveniments MICE, la indústria del Turisme de Negocis i Esdeveniments. MICE és l'abreujament en anglès per a Reunions, Incentius, Conferències i Exhibicions. No és una novetat la importància del turisme a Espanya, i no menys important és el turisme de negocis per al nostre sector d'esdeveniments. A poc a poc anem deixant enrere les restriccions, i els Travel Managers seran clau en la recuperació del nostre sector.
Un Travel Manager és la persona encarregada de gestionar els viatges d'una empresa. Un TM busca els vols, hotels, desplaçaments, menjars, sales i venues per a esdeveniments, i tot això amb la millor qualitat-preu. A Espanya comptem amb grans infraestructures i instal·lacions amb els més alts estàndards de qualitat, que evidentment satisfan als TM com a destinació de negocis. També el turisme de negoci és de qualitat, i els països es beneficien d'aquest sector.
El Travel Manager és majoritàriament dona amb un 79%. Els homes ocupen un 21% del total segons l'Associació Ibèrica de Viatges de Negoci. Generalment en entitats internacionals, amb estudis de postgrau i amb més de 10 anys en el lloc de treball. Un perfil amb la capacitat de negociació per aconseguir les millors destinacions, preus, descomptes i amb grans habilitats comunicatives. Un Travel Manager pot traduir-se en un estalvi de costos de més del 20% a l'any. El treball de TM és una de les professions del futur en el sector MICE,
El TM coneix les novetats del sector audiovisual, tot i el constant canvi tecnològic. Acostuma a tenir molt clar el tipus d'esdeveniment, l'equipament audiovisual i el personal tècnic que demanda. Poques vegades busca assessoria i disseny, tot i que és un perfil innovador obert a propostes. El Know how del proveïdor és un plus en la contractació de serveis. Empreses del sector esdeveniments que coneixen i han treballat a les sales i venues més comuns, solen ser les més demandades. Des de fa anys, Barcelona s'està posicionant (Pre pandèmia) com una de les primeres ciutats d'Europa i del món en acollir aquest tipus d'esdeveniments.
MD Serveis Audiovisuals disposa des de fa anys d'estand a la fira IBTM World, el principal punt de trobada per als responsables de sector d'incentius, esdeveniments i reunions que desitgin embarcar-se en projectes empresarials a nivell mundial. MD és membre del Barcelona Convention Bureau, amb una llarga experiència en el turisme de negocis MICE.
MD ofereix tot el suport audiovisual per al Travel Manager en els esdeveniments MICE

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter