Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Consells per a realitzar un bon Showcooking

18-09-2021

¿Com fer un Showcooking?

Per fer un bon showcooking és necessari, com en la cuina, tindre un bon producte. Como tota retransmissió per càmeres, l'espectacle que ens transmet un show en la cuina mereix sempre un estudi i una posada en escena d'acord amb les necessitats tècniques i de guió que planteja el client. A MD som especialistes en dur a terme els millors serveis audiovisuals a BarcelonaCÀMERES Showcooking

Sempre intentarem posar una càmera totalment cenital sobre l'acció. El plano cenital ens ofereix el punt de vista des de dalt perquè el públic no es perdi cap detall. Es poden utilitzar càmeres robòtiques col·locant 2 i inclús tres càmeres cenitals.
Fes click aquí si vols accedir al Showcooking Unilever amb cámaras robóticas.
Per l'òptima realització de l'esdeveniment s'utilitza també una càmera frontal amb operador pel pla del presentador/a - cuiner/a. Si el projecte permet una tercera càmera a l’espatlla, steady-cam o travelling prop del cuiner/a, el resultat final guanya en qualitat.PUBLICITAT

En ser un acte televisat hem d'estudiar l'estètica dels plans. L´ubicació de logotips acostuma a ser freqüent si hi ha col·laboració de marques de producte, electrodomèstics, restaurants, etcètera. Inclús en el pla frontal del presentador/a cuiner/a es poden col·locar un fons amb logotips (tipus photocall).
La utilització de famosos/as és un bon reclam publicitari, utilitzant-los/les d'ajudants de cuina, creant així un sonat esdeveniment.
Fes click aquí si vols accedir a Showcooking Casa Tarradellas amb influencers de les xarxes socials.

IL·LUMINACIÓ Showcooking

Un altre element molt important per la realització del showcooking és la il·luminació. Tindre el set ben il·luminat és la clau de l'èxit perquè la retransmissió llueixi com es mereix. Uns bons focus frontals donaran vistositat a l'escena i recolzats per uns focus situats darrere de l'acció, anomenats contres, aquesta tindrà l'efecte i profunditat necessaris.

SO Showcooking

La sonorització és un altre element a tenir en compte a l'hora de preparar un showcooking. Els micròfons sense fils de diadema donen solució a dos aspectes a la vegada; ofereixen llibertat de moviments absoluta al cuiner, i permeten una nítides i qualitat en la veu inigualables. El sistema de so dependrà de les necessitats finals del client, amb possibilitat de gravació, enviament o difusió en l'espai a través d'altaveus col·locats segons les dimensions de la sala i l'afluència de públic.RETRANSMISSIÓ Showcooking

Amb tots aquests elements, la retransmissió en vídeo del show comprèn múltiples destins. Des de pantalles led de gran format col·locades en l'espai, fins a projeccions i pantalles de gran tamany, passant per monitors de diferents polzades repartides pel set,DIFUSIÓ Showcooking

La retransmissió per streaming a temps real a través de servidors dedicats, permet arribar a qualsevol lloc. La difusió en les xarxes socials augmenta la magnitud de l'acte. Les possibilitats de la difusió del contingut visual són quasi infinites.

EQUIP HUMÀ

I un cop tenim el set amb les càmeres, la il·luminació i la sonorització preparat sols ens falta comptar amb el millor equip tècnic i humà per a realitzar l'esdeveniment.

L'equació perfecta sorgeix en combinar tots aquests elements i mesclar-los amb la il·lusió i les ganes d'un bon equipo de confiança.

Albert Roldós
Event Producer

MD Serveis Audiovisuals
comercial@migueldiaz.com
934 303 303

MD Serveis Audiovisuals ofereix assessorament i producció tècnica audiovisual, i disposa dels recursos propis per dur a terme tècnicament el teu esdeveniment. 

Contacta'ns per a més informació!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter