Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

MD day 2022 amb Vassil Lambrinov de Blaumut

09-02-2023

Un any més hem celebrat el nostre MD day 2022, un dia de caràcter lúdic on acostumem a deixar els nostres bloquejos emocionals de banda i afrontem la jornada amb sorpresa, enginy i creativitat. Aquest any hem tocat i cantat la cançó Pa amb Oli i Sal del grup Blaumut, amb objectes quotidians com culleres, fitxes de parxís o grapadores. Es tractava d'entendre com diferents instruments poden crear una cançó, i cadascun pot arribar a ser imprescindible a l'hora d'interpretar una peça musical.

La sorpresa ha estat quan després de diversos assajos hem tocat la peça davant del convidat, que era el component de Blaumut i membre fundador, Vassil Lambrinov.  Amb el convidat hem organitzat un col·loqui on han anat sorgint temes molt interessants i que ens han enriquit gratament. Vassil ens ha comentat com Beethoven deia que el talent és un 3% de l'èxit i la resta és suor.

Ens ha explicat com es va formar Blaumut, i de quina manera l'atzar et presenta oportunitats que cal saber aprofitar. L’èxit de Blaumut és el que acaba formant l’equip, perquè arran d’això, es comencen a buscar més músics per completar el grup. 

Vassil explica que sempre han tingut una clara obertura de mires al canvi, i com l'oportunitat els fa reunir diferents talents que els porten a l'èxit. Persones amb diferents caràcters i maneres de ser, però que acaben formant un grup, que no deixa de ser la base de la nostra activitat grupal en tocar junts la peça musical.

Vassil també ens va parlar de la importància de la formació amb talents nacionals i internacionals.

A nivell de tècnics audiovisuals ens comentava com prioritzen els especialistes, i que un tècnic és com un més del grup. Des de so sempre diuen que el millor so és una bona llum, perquè el complement escènic de cada intervenció potencia les altres.

També ens va parlar de donar suport al teu propi sector, estimant la competència. I de valorar la màgia del moment, com amb la connexió amb el públic.

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter