Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

5 claus en la producció d'esdeveniments

08-12-2021

PRODUCCIÓ D'ESDEVENIMENTS: 
Abans de res, comentar que un Producer, Productor Tècnic, Event Producer o com es vulgui dir avui en dia, requereix d'exigència, passió, paciència i un gran coneixement del sector.
Per dur a terme la producció d'un esdeveniment audiovisual ja sigui virtual, presencial o híbrid, entren en joc molts factors, però el més important, i el que pot arruïnar tot el treball de mesos és el DIRECTE i la pressió que genera el públic assistent .
Dit això, comento a continuació els 5 pilars que sota la meva experiència i el meu entendre són importants. 

1.- En el punt inicial d'el projecte, és de vital importància que el productor entengui a la perfecció la idea que té el client o Event Planner al cap, i disposi de l'experiència necessària per poder assessorar en el disseny i la producció tècnica. Si pot ser en una reunió i / o al lloc de l'esdeveniment.2.- Una vegada entesa la idea, la tasca no és altre que posar en coneixement a manera de pressupost, les millors màquines i l'equip humà per implementar tot l'acordat prèviament. En aquest punt és molt productiu no canviar molt d'idees per donar seguretat a tot l'equip, així mateix, tenir un gran coneixement del sector fa que puguem presentar cotitzacions molt ajustades econòmicament parlant.

3.-
 Una vegada el projecte té data d'execució, és molt important treballar amb l'Staff més afí a les necessitats tècniques de l'esdeveniment, així com traslladar als possibles Partners tota la informació que necessiten i així poder coordinar-nos entre tots. Per aquest motiu, disposar de bones dotes de gent i bons contactes fa possible solucionar qualsevol imprevist.

4.-
Execució del projecte. Arribat el dia de l'acte, és quan tot es posa en marxa, el dia del muntatge és on es pot veure sobre el terreny, si s'ha fet una bona prèvia de l'acte, és on surt a la llum tota la feina, preparatius, mesures, etc., en aquest punt, avançar-nos als possibles problemes és una bona carta per a no entorpir el treball de ningú. D'aquesta manera és necessari liderar molt bé els temps i el grup humà perquè tot avanci segons el previst. A tenir en compte .... logística, accessos del material i personal, material subcontractat, en el cas que existeixi, si és així, s'ha d'estar segur de la compatibilitat amb el que s'utilitza en propietat, consums elèctrics, preses de corrent, escenografia, mobiliari, il·luminació, vídeo, sonorització, timming de tots els implicats, poden planificar les parades per al menjar, etc. I molt més important ... ELS DETALLS, aquests seran els culpables de provocar un efecte WOOOWWW al client, ja que són accions que solen millorar l'esdeveniment. 

5.-
 Proves i acte. Una vegada arribat el dia D, és molt important transmetre confiança i seguretat al client, l'empatia fa entendre els nervis que genera tot i el client te de poder fer d'amfitrió sense preocupar-se per res de la tècnica.El personal tècnic ja està en posició, amb la seva escaleta final, i amb les proves ben assimilades, que per això és efectiu realitzar-les abans d'obrir portes. I només falta escoltar començar amb un GO .... Ja sols queda estar atent a les possibles ajudes que requereix el directe i a gaudir de la bona feina.

David Lago 
Event Producer
MD Serveis Audiovisuals

MD Serveis Audiovisuals ofereix assessorament i producció tècnica audiovisual, i disposa dels recursos propis per dur a terme tècnicament el teu esdeveniment. 

Contacta'ns per a més informació!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter