Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Lloguer d'equips de so Nexo GEO M10

28-01-2020

Com empresa de lloguer d'equips de so a Barcelona, ​​MD Serveis Audiovisuals amplia la seva estoc amb els nous i potents Nexo Geo M10.

Amb només 531mm d'ample i 21kg de pes, l'extraordinari GEO M10 de NEXO combina diferents tecnologies patentades amb control DSP avançat i un sistema integral de penjat sense peces soltes per crear un mòdul compacte, potent i de banda ampla que pot desplegar-se ràpida i fàcilment a una matriu penjats o apilats sobre el sòl.Totes les caixes GEO M10 utilitzen l'enginyós sistema integral de penjat AutoRig ™, que compleix amb les normes TÜV i no té peces externes o soltes. Es compta amb un total de 9 angles possibles entre caixes, podent-se aquests seleccionar fàcil i ràpidament des de la posterior de la caixa mitjançant un únic bloqueig integrat de bola i cable, i una guia per al alineat dels orificis.
MD Serveis Audiovisuals t'ofereix equips de so en lloguer, de les principals marques i d'última generació.

UN SUB ESPECÍFIC

Amb unes mesures de 426mm d'ample per 531mm d'alt per 700mm de profund i un pes de 40Kg, el MSUB15 té la mateixa amplada que la caixa GEO M10 (principal), i una altura 50% superior. Amb un únic altaveu de 15 "amb imant de Neodimi i bobina mòbil de 3", el MSUB15 compta amb penjat integrat i pot desplegar-se en mode Omni o Cardioide, a una matriu penjats o apilats sobre el sòl (groundstacks).

LLOGUER SO PER TEATRES I CONFERÈNCIES

El GEO M10 és una gran opció per a teatres i sales de conferències tant per a instal·lació fixa com portàtil. Utilitzant el Touring Bumper per penjar fins a 2 x MSUB15s amb 6 x GEO M1012 per costat tenim un sistema compacte de menys de 250kg de pes que no obstaculitza el camp de visió de cap butaca de la sala

LLOGUER SO PER A ESDEVENIMENTS EN DIRECTE  

Els stacks de GEO M10 sobre el sòl suposen una solució perfecta de reforç sonor per a esdeveniments en directe. De desplegament fàcil i ràpid, aquest sistema utilitza el Touring Bumper per configurar stacks de 2 x MSUB15s amb 3 x caixes GEO M1012 sobre. I només només cal un sol NXAMP4x4 per amplificar i controlar un sistema estèreo molt capaç que pot usar-se tant per a música com per paraula.

LLOGUER SO PER ESPAIS PÚBLICS

Compacte, lleuger i amb resposta estesa de baixos fins als 59Hz, el GEO M10 és un sistema de reforç sonor potent però visualment discret per a espais públics com aeroports i parcs temàtics. Aquests arrays de 3 caixes utilitzant el Light Bumper, i fins a 4 d'ells (12 caixes en total), poden amplificar amb un NXAMP4X4, que pot connectar-se en xarxa Dante, EtherSound o AES.

LLOGUER SO MÚSICA EN DIRECTE

Els arrays més grans de GEO M10 són ideals per a música en directe amb audiències de fins a 1000. En aquest sistema tant les caixes principals com els subs es pengen: 12 x GEO M1012 per costat usant el Light Bumper i 8 x MSUB15s amb el quart i vuitè sub (comptant des de dalt) apuntant cap enrere. Un rack NEXO nuar per costat proporciona potència per a aquest sistema estèreo. Una opció ideal en el lloguer de so per a concert.

MD Serveis Audiovisuals complementa la seva gamma de lloguer de so a Barcelona i Madrid, oferint als seus clients un so nítid i potent tant per a veu, com música i concerts en directe.
Contacta’ns per a més informació!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter