Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

MD day 2019 amb EL Mag POP

10-01-2020

Un any més hem realitzat el MD day 2019 i aquest cop amb un convidat de luxe: Antonio Díaz, EL Mag POP.
La nostra activitat grupal a girat entorn de la màgia que és una gran manera d'estimular la creativitat i aconsegueix fer possible l'impossible.
Hem iniciat la jornada amb una conferència prèvia sobre l'il·lusionisme, la col·laboració creativa, la visualització, la paperera creativa, els bloquejos emocionals, etcètera.
Després s'ha revelat qui era el convidat sorpresa (Antonio Díaz, l'il·lusionista més taquiller d'Europa).L'activitat es completava amb la preparació de preguntes sobre la conferència per formular-li al convidat.
Antonio ens deia:
"M'ajuda molt explicar els projectes abans de realitzar-los. En verbalitzar puc veure la reacció de la gent, les seves alegries o indiferències, i m'ajuda a visualitzar-me en escena".
Pel que fa al directe, Antonio ho té clar:
"Oi que un pilot no pot fallar?. Nosaltres tampoc. "
"
La meva professió no pot tolerar la distracció! Utilitzem un checklist que ens serveix de guia, i no s'obren les portes de teatre sense revisar fins a l'últim detall"
"D'un tècnic valoro més l'experiència. És clar que la passió i il·lusió estan molt bé, però els prefereixo amb experiència. Estem parlant d'un espectacle amb més de 2500 presets de llums"
També hi va haver temps per parlar sobre creativitat:
"En els meus inicis ha estat molt frustrant perdre diners desenvolupant noves idees i il·lusions. He assumit que no sempre la creativitat va donar els fruits desitjats. Ara dedico una part del pressupost a jugar (R + D)"Amb les seves respostes, Antonio Díaz ens ha donat un autèntic màster class, compartint molts dels seus coneixements i experiències, il·lusionant al grup, fent que sentíssim l'autèntica màgia i demostrant-nos que Res és Impossible.

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter