Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Festival Petit Paradís

Hem tingut la sort de participar al Festival Petit Paradís de Tossa de Mar, en un lloc únic com és l'església vella de Sant Vicenç.

Macaco - Delafé - Beth - Ramon Mirabet

La singularitat de l'espai ens obligava a fer una proposta que potenciés l'escena i el seu entorn. La llum potencia els artistes, però calia entendre la il·luminació escènica molt més àmpliament que tan sols el set d'actuació. Per tant, a la preproducció ja vàrem plantejar ampliar aquesta a tota l'arquitectura, il·luminant les històriques parets per magnificar-les.

"Era necessari entendre la il·luminació escènica molt més àmpliament que tan sols el set d'actuació"

El resultat és que vàrem aconseguir crear moments totalment immersius, i aquesta unió d'artistes, juntament amb el públic i l'entorn, va acabar de crear la màgia i un petit paradís del qual ja n'han anunciat la continuïtat.

Si esteu pensant il·luminar el vostre esdeveniment, MD Serveis Audiovisuals disposa d'equips audiovisuals per a concerts i festivals. Contacta amb nosaltres!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • MD Serveis Audiovisuals instal·la audiovisuals als tres platós durant el Congrés del Govern Digital

  • Una impresionant pantalla de 14 metres, amb doble projecció de 14 lúmens solapades amb Edge Blending mitjançant la E2, ha presidit “La Nit Solidària”.

  • Showcooking retransmes en pantalla LED per Casa Tarradellas en el Saló Alimentaria...