Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

RGB Link PTZ en Esdeveniments amb Streaming

10-03-2022
La nova càmera PTZ de 12x o 20x, amb zoom òptic d'alta velocitat, ofereix un alt rendiment en condicions de poca llum amb ampli rang dinàmic. Disposa de control de balanç de blancs i ofereix una resolució de cambra FullHD de 1920x1080p de fins a 60 fps. (Adaptació de sortida de doble flux H.265 / H.264)Disposa de sortides HDMI i SDI. L'enfocament automàtic és veritablement ràpid, tot i que tant el focus, exposició, gamma, etcètera, són fàcilment configurables a les preferències del realitzador. Integrat en una xarxa, el control es realitza a través de l'eina de el navegador web, a el mateix temps que la seqüència de vídeo es mostra en el monitor de l'ordinador, permetent un fàcil control de la imatge.
L'adquisició d'aquest tipus de càmeres permet a MD Serveis Audiovisuals, oferir packs de streaming més econòmics. A més, moltes sales disposen de poc espai per ubicar càmeres amb el corresponent operador. La seva petita grandària i excel·lent qualitat, fan que siguin una primera i intel·ligent opció.

En el Forum dels Actuals Desafiaments de les empreses "2021", s'han utilizat cámaras RGB Link PTZ amb un excel·lent resultat. Els premis GAC d'aquest any es van realitzar a la llibrería ONA de Barcelona, amb streaming realitzat integrament amb cámaras RGB Link PTZ.
RGB Link PTZ
- Sensor CMOS d'alta qualitat i alta definició d'1 / 2,8 polzades
- Algorisme d'enfocament automàtic d'alta qualitat
- Mecanisme de gir / inclinació més ràpid i lleuger
- Compressions d'àudio / vídeo diferents
- Suporta tots els protocols de xarxa rellevants
- Funció RS-232
- Connector de 1/4 "a la part superior
- Es pot utilitzar per a la gestió de la xarxa o per a la gestió de la caixa (la caixa no es troba en el lloc del lliurament)
- Administració sobre Webbrowser
- Stromsparmodus

Si vols més informació, no dubtis en consultar-nos
Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter