Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Goya 2024

Goya Foods, l'empresa distribuïdora d'aliments llatinoamericans més gran d'Europa, ha celebrat el seu esdeveniment a la Llotja de Mar de Barcelona. 

GOYA Foods Spain

L'esdeveniment es va dissenyar amb una tarima rodona al centre de la sala, alternant actuacions amb l'escenari principal. Els esdeveniments multiescenari impliquen una preproducció dissenyada amb la duplicació de material audiovisual, contemplant la repartició de llum i evidentment, el so de les actuacions. 

Aquesta vegada es van instal·lar tres pantalles LED perquè l'audiència pogués seguir l'esdeveniment des de qualsevol punt de la sala. A més, aquestes estaven perfectament sincronitzades per poder generar una única imatge, creant un espectacle escenogràfic per a cada actuació. 

Esdeveniment multiescenari perfectament sincronitzat"

MD Miguel Diaz Servicios Audiovisuals és especialista en esdeveniments especials, oferint producció tècnica audiovisual per al teu esdeveniment. Disposem dels recursos propis per dur a terme el teu esdeveniment, oferint assessoria i disseny. Instal·lem els equips audiovisuals necessaris i el nostre equip tècnic s'encarrega d'operar el directe. 

Realitzem l'anàlisi i el seguiment de tot el procés amb el client. 

Contacta'ns per a més informació! 

Making of de l'esdeveniment:

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats