Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Equips audiovisuals econòmics per a realitzar un esdeveniment d'èxit

15-02-2019

Si estàs organitzant un esdeveniment, has de tenir en compte que per a qualsevol presentació de producte, celebració, reunió interna d'empresa o acte cultural, és necessari el suport de lloguer de material audiovisual. Amb un pressupost ajustat, pots trobar solucions intel·ligents per a transformar qualsevol espai.

Aquests són els equips audiovisuals més comuns per a esdeveniments:

EQUIP DE SÓ

Com imprescindible valoraria un bon equip de so, discret però adequat a l'espai i a l'aforament. Una microfonia ja sigui sense fils, amb peu de micro o en un faristol para donar una major serietat a l'acte. MD Serveis Audiovisuals també disposa de faristols en lloguer.EQUIP DE IL·LUMINACIÓ

Un mínim punt de llum per il·luminar al/la ponent o el/la protagonista de l'esdeveniment. També es pot considerar l'opció de posar il·luminació amb focus LED sense fils. Són focus que disposen d'una potent bateria de llarga autonomia i es poden operar mitjançant control remot, evitant tota mena de cables. Tenen una reduïda mida i una amplia gama de colors per transformar l'espai.

EQUIP VISUAL

I molt important, la part visual que com bé sabem, aportarà suport a qualsevol mena d'explicació. Para la part de visuals la projecció és la més habitual. Existeixen 2 opcions: projecció frontal o retroprojecció. Aquesta última consisteix a col·locar el projector darrere la pantalla aportant més estètica a l'acte, ja que queda amagat. Tot això amb les tecnologies més actuals per poder aportar una gran qualitat d'imatge.

Ara ja saps quins són els principals equips audiovisuals per a esdeveniments. Amb aquest equipament i un servei tècnic professional preparat per les teves necessitats, el teu esdeveniment es realitzarà amb una alta garantia d'èxit.

RAUL VALLS
Departament Comercial
commercial@migueldiaz.com

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter