Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

¿Com minimitzar l'impacte Audiovisual en determinats entorns?

12-09-2018

A MD Serveis Audiovisuals dissenyem els projectes minimitzant l'impacte visual en determinats entorns. Durant la preproducció ja prioritzem aquest concepte, fins i tot durant l'adquisició de material audiovisual nou. Minimitzar l‟impacte visual significa ser respectuosos amb l‟arquitectura i la història d‟espais singulars.

Un bon exemple és la imponent Basílica de Santa Maria del Mar, on MD ha instal·lat els seus equips diverses vegades. Aquest entorn mil·lenari és un gran exemple del Gòtic Català, i requereix un tracte audiovisual respectuós. La tecnologia actual ofereix qualitat amb elegància i un gran disseny capaç de mimetitzar-se a l'entorn.


LD Systems Array CURV 500®

El sistema Array disposa de tecnologia WaveAhead® per a una qualitat de so d´alta definició, i disposa d´un potent subwoofer Bass Reflex de 15". El seu disseny és monobloc i s´interconnecten mitjançant un adaptador SmartLink®

Gràcies al seu intel·ligent disseny, obté una dispersió àmplia del so, a més d'una integració harmònica a l'esdeveniment.


RGBA LED Par Quad-4

La nostra il·luminació RGBA LED Par Quad-4, consisteix en uns focus que disposen d'una potent bateria de llarga autonomia i es poden operar mitjançant control remot, evitant tota mena de cables. La seva mida reduïda (145 x 138 x 191 mm) permet col·locar-los en aquest cas a peu de columnes, quedant ocults al públic i minimitzant l'impacte visual.


LASER Wall Projection

Un altre recurs és la projecció sobre la mateixa paret. Certs entorns tenen una història per explicar des de les parets i se n'ha de respectar el llenguatge. En múltiples ocasions MD Servicios Audiovisuals ha projectat sobre aquestes, evitant pantalles que puguin trencar la seva estètica. Gràcies als nous projectors Làser s'aconsegueix una imatge d'alta lluminositat i nitidesa.


Càmeras sense fil

Gràcies als nostres Teradek®, podem operar les càmeres sense cables. Aquest dispositiu sense fil es connecta a la sortida de la càmera, i emet el senyal per ser rebut des del control de realització. Això a més d'evitar els múltiples cables i els llargs recorreguts per l'entorn, facilita la mobilitat d'aquesta, podent desplaçar-se i ubicar-se al centre de l'acció.


Pantalla de PRIVACITAT 

A la majoria d'esdeveniments cobrim les taules on s'ubiquen els tècnics i el control de vídeo, so, llums, streaming, emissió continguts i CMS. Això ho fem mitjançant una pantalla de privadesa, que és un paravent amb estructura de metall negre molt elegant, el qual es pot empalmar per realitzar llargues longituds. Això permet preservar l‟estètica de l‟esdeveniment i dissimular la presència del material audiovisual en control.

MD Serveis Audiovisuals ofereix assessoria, disseny i producció tècnica.
Contacta'ns per a més informació!

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter