Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Celebració Any Xinès (2019)

Segons el calendari tradicional s'entrarà any 4717 que, seguint l'esquema cíclic del zodíac xino, serà l'any del Porc. La celebració de l'Any Nou Xinès s'ha consolidat com un dels esdeveniments culturals més multitudinaris de Barcelona. El Palau Sant Jordi Club s'ha vestit de gala per aquesta celebració amb una gran pantalla de catorze metres d'amplada. Dos projectors de 14.000 lúmens en stack (un sobre l'altre), per realitzar una potent projecció dual. MD Serveis Audiovisuals és especialista en el lloguer i instal·lació d'equips audiovisuals per a celebracions de qualsevol mena.

MD Serveis Audiovisuals:

1 pantalla 14m X 8m

2 projectors Christie14.000 lúmens

Lugar: Sant Jordi Club

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Més de 850 persones van acudir a la Reunió Anual d'Alumni celebrada per EAE Business School en el Museu Marítim de Barcelona.
  • Més de 2000 persones es varen donar cita en el Palau Blaugrana en la presentació del projecte "Masia 360ª".
  • Els Premis Nacionals de Gastronomia són un important mitja de divulgació i compromís que l'Acadèmia Catalana de Gastronomia té amb la cuina catalana.