Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Celebració Any Xinès (2019)

Segons el calendari tradicional s'entrarà a l'any 4717 que, seguint l'esquema cíclic del zodiac xinès, serà l'any del Porc. La celebració de l'Any Nou Xinès s'ha consolidat com un dels esdeveniments culturals més multitudinaris de Barcelona.


Any Nou Xinès 4717

El Palau Sant Jordi Club s'ha vestit de gala per a aquesta celebració amb dos projectors de 14.000 lúmens Christie en stack (un sobre l'altre), per realitzar una potent projecció dual. Apilar dos projectors te la finalitat de projectar amb el doble de lluminositat que amb un únic projector, però cal un ajust meticulos per solapar perfectament la doble projecció, i això es fa mitjançant patrons d'ajustament. El resultat es una imatge molt més potent i lluminosa.


“Dos projectors de 14.000 lúmens en stack"

MD Serveis Audiovisuals també ha instal·lat una pantalla de catorce metres de longitud per vuit d'altura, per a que el públic pogues seguir el directe.
MD Serveis Audiovisuals és especialista en el lloguer i instal·lació d'equips audiovisuals per a celebracions i festes de qualsevol tipus.
Contacta'ns per a més informació!

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats