Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Holograma Ava Gardner

L'actriu Ava Gardner, que aquest 2022 compliria 100 anys, ha estat homenatjada al Festival Petit Paradís de Tossa de Mar. Una projecció hologràfica de tres metres d'alçada ha reviscut virtualment l'actriu. 

Holograma Ava Gardner

A l'espectacle la pianista Laura Andrés, ha estat acompanyada de la cantant Júlia Colom, i Laura Goler qui ha pintat un retrat de l'actriu en directe.
L'actriu i cantant Elia Solér, va ser l'encarregada d'interpretar Ava Gardner. Per això, va ser prèviament gravada en plató professional, respectant els formats i normes hologràfiques. El resultat va ser un èxit rotund, i amb una gran repercussió als mitjans.

“Espectacular Holograma amb gran repercussió als mitjans” 

MD Serveis Audiovisuals ofereix Assessoria, Disseny i Producció Tècnica. Creem idees innovadores aplicables tecnològicament, i desenvolupem conceptes per aplicar-los a tot tipus d'esdeveniments.
No dubtis a contactar-nos

Fes clic aquí si vols saber més sobre els Esdeveniments amb Hologrames!Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Danone presenta un esdeveniment diàfan on els assistents van estar inmersos en un acte multi pantalla concebido audiovisualment...
  • MD Serveis Audiovisuals ha sonoritzat e il·luminat les actuacions de Macaco, Delafé, Beth i Ramon Mirabet
  • Una impresionant pantalla de 14 metres, amb doble projecció de 14 lúmens solapades amb Edge Blending mitjançant la E2, ha presidit “La Nit Solidària”.