Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Venues. Preferències dels Event Planners

20-09-2019

La traducció de Venues és espais. Venues és una paraula anglesa que en el sector dels esdeveniments s'utilitza per a tots aquells llocs que no són sales o hotels. Podem imaginar esdeveniments en llocs tan singulars com una bodega, on mitjançant una pre producció creativa, pot cobrir perfectament les necessitats del client convertint-se en l'espai ideal. Per tant, en qualsevol espai es pot celebrar un esdeveniment tant particular com d'empresa. Les possibilitats són infinites tant a l'aire lliure com en l'interior, i molts llocs tenen l'experiència per a dur-los a terme. Només cal tindre clar el tipus de celebració, el nombre d'assistents i les activitats que es volen dur a terme. Bodegues, museus, parcs i jardins, naus industrials, edificis emblemàtics, etcètera.
Iberian MICE Forum ha fet un sondeig entre Event Planners on s'ha revelat que el 100% d'organitzadors d'esdeveniments es decanten per les recomanacions de col·legues o clients, i en segon lloc un 84% utilitzen buscadors online tipus Google per buscar aquests espais. L'enquesta es va fer entre més de 100 professionals del sector, reunits en la presentació del Venues Connect Forum. Però sols el 23% declara reservar el lloc mitjançant la cerca online.
Un 71% dels enquestats prefereix celebrar sopars de gala i festes nocturnes en aquests espais, i no en les sales d'un hotel.
Un 50% dels enquestats es decanten per Venues en el cas de reunions o llançaments de producte, amb durades que no superen el migdia o jornada completa. El 100% dels enquestats diu que la localització i l'accessibilitat condicionen l'elecció. Un 81% confirma que el pressupost com a primer condicionant. L’estudi va estar dinamitzat per Jordi Nexus mitjançant la plataforma Sparkup i ens facilita dades molt útils per les empreses del sector serveis.
MD Serveis Audiovisuals ha treballat en múltiples llocs, molts dels quals han suposat un gran repte. Són espais singulars on s'ha d'utilitzar una empresa que adapti so, llum, i pantalles i projectors per crear una escenografia que s'adapti a l'espai. MD Serveis Audiovisuals és una empresa que ofereix producció tècnica d'esdeveniments, el resultat del qual és l'elaboració d'un bon disseny que es tradueix en una escenografia atractiva. La planificació d'esdeveniments audiovisuals, és un valor de la nostra empresa i el causant de la reconversió de múltiples espais singulars,

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter