Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Premis Ràdio Associació

Els Premis Ràdio Associació, creats en l'any 2000 amb voluntat de continuïtat per la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, tenen la intenció de distingir i premiar als professionals de la ràdio en català i els millors programes de l'últim any. millor de Radio, millor programa de Ràdio, millor programa de Ràdio Local, premi a la Innovació i al Professional. L'acte es va celebrar a l'Auditori Once i retransmès per streaming. En 18 anys de convocatòries, la participació i la qualitat de les propostes ha anat en augment.

MD Serveis Audiovisuals:
Realització multi càmeres
Sistema Barco E2
Projecció Epson Láser 8000 lúmens

Lloc: Auditori Once

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • El Barça Innovation Hub ha impulsat amb gran èxit, la quarta edició del Sports Technology Symposium ha estat un nou èxit de convocatòria, amb més de 800 inscrits, i es consolida com el congrés de tecnologia esportiva més important de l'àmbit europeu.
  • Es va celebrar en el Palau de Congressos de Catalunya, la trobada anual de treballadors de Volkswagen-Audi Espanya...
  • Els projectors segueixen evolucionant oferint una qualitat d’imatge espectacular. Aquest es el cas de la presentació de Nubia dins el Mobile World Congress 2019.