Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Premis Ràdio Associació

Els Premis Ràdio Associació, creats en l'any 2000 amb voluntat de continuïtat per la Societat Cooperativa Ràdio Associació de Catalunya, tenen la intenció de distingir i premiar als professionals de la ràdio en català i els millors programes de l'últim any. millor de Radio, millor programa de Ràdio, millor programa de Ràdio Local, premi a la Innovació i al Professional. L'acte es va celebrar a l'Auditori Once i retransmès per streaming. En 18 anys de convocatòries, la participació i la qualitat de les propostes ha anat en augment.

MD Serveis Audiovisuals:
Realització multi càmeres
Sistema Barco E2
Projecció Epson Láser 8000 lúmens

Lloc: Auditori Once

Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats

  • Danone (productes làctics frescos, aigües, nutrició infantil i nutrició mèdica) va celebrar un gran esdeveniment en el Born CCM.
  • Una impresionant pantalla de 14 metres, amb doble projecció de 14 lúmens solapades amb Edge Blending mitjançant la E2, ha presidit “La Nit Solidària”.

  • MD Serveis Audiovisuals ha instalat al rodatge de El Inocente una pantalla LED i un videowall per a diverses escenes de la nova serie de Netflix...