Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Pop Up Tous - Primavera Sound & Mad Cool Festival

La joieria Tous ha estat present al festival de música Primavera Sound i el Mad Cool Festival. Els icònics óssos de la firma han estat reinterpretats creant el grup “Made of Sound”, amb una estètica animi molt d'acord amb aquest tipus de festivals. 

Pop Up Tous - Primavera Sound

L'esdeveniment Pop Up va comptar amb Arcade gaming, maquillatge, pírcing, photocall, i reconeguts Dj, i una gran pantalla LED de MD Serveis Audiovisuals que completava la Pop Up store de Tous, creant una experiència immersiva. 

“experiencia inmersiva a la Pop Up Store de Tous” 

La paraula Pop Up es fa servir per a les pantalles emergents del nostre ordinador. Un esdeveniment Pop Up, és una acció de màrqueting, instal·lada temporalment, que aporta noves experiències, i aconsegueix diferenciar-se de la competència. Normalment està pensat per presentar nous productes, o vendre a un lloc diferent de la botiga tradicional.

 

MD Servicios Audiovisuals disposa de lloguer d'un ampli estoc audiovisual per a Pop Up Stores, tant en macro esdeveniments com formats més íntims. 

Contacta'ns per a més informació!Subscriu-te a la nostra newsletter

Projectes relacionats