Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Event Managers

17-11-2019

La Event Managers Association, va presentar el 2018 el primer Estudi sobre el Sector Esdeveniments a Espanya entre responsables d'esdeveniments corporatius amb unes dades molt interessants.
A l'analitzar el perfil del Event Manager han conclòs que un 76% són dones, amb un escàs i curiós 24% d'homes.
Pel que fa a l'edat, un 66% tenen entre 40 i 49 anys. La gran majoria (93%) amb un elevat nivell d'estudis i d'ells, un 52% amb estudis de postgrau i / o especialització en organització d'esdeveniments.
Persones amb un alt grau de satisfacció amb el seu treball i amb alta fidelitat a les empreses on treballen, amb una mitjana de 10 anys en les mateixes. Companyies de grans dimensions (el 76% tenen més de 250 empleats) els esdeveniments més realitzats són les convencions, seguides per les accions de formació.
El 52% d'Event Managers gestionen directament els esdeveniments i el 48% restant utilitzen agències. La preferència són celebrar-los en hotels (37%), seguit de venues (27%) i sales (17%).
Es consideren Venues els espais per a actes. Llocs com estadis esportius o espais singulars com cellers, museus, etcètera.
La EVENT MANAGERS ASSOCIATION és una entitat de professionalització fonamental per a responsables d'esdeveniments corporatius formada per més de 200 socis, amb iniciatives que ens ajuden a entendre el panorama actual dels esdeveniments.

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter