Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

Customitzar els Esdeveniments - VCF 20

07-04-2020

La preproducció d'un esdeveniment és clau al resultat final. Els espais tenen infinites possibilitats, tantes com ara la ment humana pogués generar. És imprescindible aprendre a visualitzar els esdeveniments. Es tracta d'avançar-se al present i visualitzar el futur amb les llums, els audiovisuals, la música, els decorats, el missatge i fins i tot el públic.
A la primera trobada presencial de la indústria de reunions i esdeveniments, el Venues Connect Fòrum 2020, es confirma que la singularitat de l'espai, el tracte personal i la sostenibilitat, són les tres grans tendències del sector MICE. Varen assistir més de 140 professionals tant com a Event Planners i proveïdors de producció, com a Llocs singulars de tota Espanya.
Rubén Fontal, responsable de la plataforma que posa en relació als proveïdors i clients d'esdeveniments corporatius, va destacar la demanda d'espais urbans molt amplis i diàfans per customitzar.
Ens recorda un paper en blanc on un artista pot crear infinites possibilitats.
Andrés Merino, fundador i CEO de l'Iberian MICE Forums (empresa organitzadora del Vennues Connect Forum), destaca que la singularitat del lloc és una de les demandes actuals. Que cada vegada es busquen espais amb més personalitat pròpia i amb ànima. Va comentar que el lloc és un vehicle per al missatge que la marca vol transmetre amb el seu esdeveniment. Si el lloc s'utilitza com a vehicle per al missatge que la marca ens vol transmetre, és evident que s'haurà de personalitzar d'acord amb el missatge.
El primer Venues Connect Forum va donar visibilitat a una gran varietat de tipologia d'espais, i el 2020 comptarà amb edicions a Costa Daurada, Eivissa i Gran Canària.
MD Serveis Audiovisuals és Partner Audiovisual de Llocs, facilitant tots els equips per personalitzar l'espai. Des de la il·luminació corporativa i d'acord amb el claim, com les pantalles que ideem com a escenografia. Qualsevol petit detall s'analitza en la producció, inclosa la música de l'esdeveniment. Això genera una atmosfera conforme a la reivindicació o a la personalitat de l'esdeveniment.

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter