Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar

BCN Meetings al top ICCA

06-12-2021

Barcelona Convention Bureau és un programa especialitzat de Turisme de Barcelona dedicat al turisme de reunions. BCB confecciona cada any un document estadístic relatiu a les reunions celebrades a Barcelona. Un document elaborat a partir de fons i investigació pròpia, que ens és molt útil per entendre l'ecosistema on estem immersos.
L'any 2018 es van fer un total de 400 congressos a la ciutat de Barcelona. Traduït al nombre de participants ens dóna un total de 375.734. S'hi van arribar a celebrar 80 esdeveniments entre Jornades, Simposis i Cursos, amb un total de 10.750 participants. Quant a convencions i incentius, va arribar a 1.248 amb 264.851 participants. Per tant, es van celebrar un total de 1.728 reunions on van participar 651.335 persones.
Fa anys que Barcelona s'estava posicionant com una de les primeres ciutats d'Europa i del món a acollir un nombre més gran de congressos internacionals. El nou rànquing d'ICCA (International Congress and Convention Association) va situar Barcelona en el primer lloc de nombre de participants. La dada encara pren més rellevància quan analitzes els competidors i veus que ets per sobre de Viena, París, Munic, Berlín, Amsterdam, Toronto, etcètera. Quant a nombre de congressos internacionals, Barcelona es va situar en quart lloc amb 163, només per sota París amb 212, Viena 172 i Madrid 165. El COVID-19 ha estat devastador tant humanament com laboralment.
Aquestes són unes dades que haurem de recuperar, amb molt d'esforç, però amb la il·lusió intacta! 
MD Serveis Audiovisuals ha participat en molts d'aquests esdeveniments i és membre del Barcelona Convention Bureau. Som especialistes a oferir assessoria, producció tècnica, lloguer i instal·lació d'equips audiovisuals per a tota mena d'esdeveniments. Disposem de Projectors, pantalles de LED, so i microfonia, monitors LED, il·luminació, emissions en streaming, equips informàtics, realitzacions de càmera en directe, creació de continguts. Oferim assessoria, disseny i producció tècnica.

Tornar

Subscriu-te a la nostra newsletter